KCD2 Novinka Kingdom Come: Deliverance 2 nabídne palné zbraně a kuše

Kingdom Come: Deliverance 2 nabídne palné zbraně a kuše

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 4. 2024 08:00

První díl Kingdom Come: Deliverance byl především o soubojích na blízko. Druhý díl však bude značně zajímavější z hlediska útoku na dálku, objeví palné zbraně a kuše.

Reklama

Tento čtvrtek nás Warhorse Studios překvapilo podrobným představením českého RPG Kingdom Come: Deliverance 2 prostřednictvím skvělého traileru. Tento trailer přinesl podrobný pohled na to, co můžeme očekávat od pokračování příběhu Jindry ze Skalice. I když jsme se o novinkách dočetli v článku již ve čtvrtek, jednu z nich je třeba ještě zvlášť zdůraznit.

Není žádným překvapením, že Kingdom Come: Deliverance 2 přinese nové možnosti, herní mechaniky, předměty nebo zbraně. Konkrétní detaily se však budou postupně odhalovat v následujících měsících. Již nyní je však známo, že ve hře bude k dispozici několik střelných zbraní. První díl nabízel pouze pár druhů klasických luků, které nebyly zrovna přesné, nicméně jakmile jste se naučili s nimi zacházet a aktivovali si zaměřovač, bylo možné s nimi docela efektivně bojovat.

Střelné zbraně v KCD2

Jestliže vás první díl nadchl, ale chyběly vám střelné zbraně (nepočítáme klasický luk a šípy), potom pro vás máme parádní zprávu. Ve hře najdeme několik druhů oblíbených kuší! Kuše by měla být rozhodně přesnější než běžný luk, navíc má slušnou ránu. Každopádně aby toho nebylo, potěšíme i fanoušky palných zbraní na střelný prach, zdali jich bude ve hře několik, nevíme, nicméně od těch zrovna dvakrát efektivní funkci nečekejme. Podobné zbraně byly ještě v 15. století velmi nepřesné. Nutno však podotknout, 15. století bylo zároveň takovým milníkem. Objevilo se hned několik zásadních vylepšení těchto zbraní, včetně možnosti montáže “zaměřovače” a dalších doplňků/součástek (pažby apod).

Kingdom Come: Deliverance 2 nabídne palné zbraně a kuše
i Zdroj: Warhorse Studios

Kingdom Come: Deliverance 2 vyjde koncem roku 2024 ve verzích PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Podle důvěryhodného zdroje navíc nabídne plnohodnotnou českou lokalizaci, která zahrnuje také dabing. Níže už prozatím jediný trailer.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama