Zombie akce Dying Light 2 byla odložena
i Zdroj: Spite.cz
Dying Light 2 Novinka Zombie akce Dying Light 2 byla odložena

Zombie akce Dying Light 2 byla odložena

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

21. 1. 2020 10:18

Rok ve znamení odkladu? Vypadá to tak, máme teprve druhou polovinu ledna a už došlo k několikátému odložení očekávané hry. Mezi první byl Cyberpunk 2077, Final Fantasy 7 nebo Marvel's Avengers. Všechny tyto hry však dostaly náhradní datum, na některé si počkáme jen týdny, na jiné i skoro půl roku. Zombie akce Dying Light 2 však nový datum nedostalo, vůbec by nás nepřekvapilo, kdyby vyšlo až na konci roku 2020.

Reklama

Rok ve znamení odkladu? Vypadá to tak, máme teprve druhou polovinu ledna a už došlo k několikátému odložení očekávané hry. Mezi prvními byl Cyberpunk 2077, Final Fantasy 7 nebo Marvel's Avengers. Všechny tyto hry však dostaly náhradní datum, na některé si počkáme jen týdny, na jiné i skoro půl roku. Zombie akce Dying Light 2 však nový datum nedostalo, vůbec by nás nepřekvapilo, kdyby vyšlo až na konci roku 2020.

Důvod? Techland tradičně oznámil, že tvůrci potřebují více času pro dokončení hry. Možná by po pár měsících stačil nový gameplay, ať víme, na co se vůbec můžeme těšit. Já osobně mám od Dying Light 2 velká očekávání.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama