Web TopSerialy.to končí, zakročila protipirátská organizace
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Web TopSerialy.to končí, zakročila protipirátská organizace

Web TopSerialy.to končí, zakročila protipirátská organizace

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

1. 11. 2019 07:53

Možná nejoblíbenější československá stránka s filmy a seriály končí. Protipirátská organizace zakročila a zastavila chod spousty důležitých serverů. Sledování seriálů zdarma bude zase o něco těžší.

Reklama

Společnost ACE, která spolupracuje s Netflixem, Amazonem a další zakročila proti nelegálnímu streamování filmů a seriálů. Netrvalo to dlouho a velmi důležité servery pro tyto nelegální stránky byly zrušeny. Jde konkrétně o VeryStream, OpenLoad, Streamango a další. A právě tyto servery využívala drtivá většina webů se seriály a filmy zdarma.

Jednou z takových byla i československá stránka TopSerialy.to, kterou denně navštívilo přes půl miliónu lidí. Na seznamu jsme mohli vidět tisíce hodin obsahu zdarma. Bez jakéhokoliv náznaku web přestal fungovat, Administrátoři pouze napsali.. " Sluzby verystream, oload, streamango a rapidvideo ukoncili svoju prevadzku, vzhladom na fakt, ze vsetky odkazy na videa boli z tychto zdrojov sme sa rozhodli ukoncit prevadzku aj my. Farewell, RIP. "

Association Motion Picture (ACE) se v minulosti zavázalo chránit trh s tvůrčím obsahem, kam samozřejmě patří velmi oblíbené kategorie filmy a seriály. Sledování seriálů zdarma tak bude zase o něco těžší. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama