WB Games neoznámí Batmana, ale Batgirl, říkají leakeři
i Zdroj: Spite.cz
Gotham Knights Novinka WB Games neoznámí Batmana, ale Batgirl, říkají leakeři

WB Games neoznámí Batmana, ale Batgirl, říkají leakeři

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 8. 2020 19:29

Velký zvrat! Podle leakerů, kteří se údajně dostali k informacím nedojde na oznámení Batmana, ale ...

Reklama

Tak tahle informace, se kterou přišli leakeři na zahraničních fórech naprosto mění situaci. Již nějakou dobu se spekuluje o tom, že už brzy, dnes víme, že na DC Fandome dojde k oznámení nové hry od WB Games Montreal, kteří se v minulosti podepsali pod Batman Arkham Origin.

Nebylo už téměř pochyb, že by právě oni neoznámili nový díl slavného Batmana. Nene, údajně se máme těšit na Batgirl, tedy ženskou postavu, která i dávno v komiksech pomáhala hlavnímu hrdinovi - Batmanovi s nepřáteli a zachraňovala svět. Šlo by celkem o příjemnou změnu, her s Batmanem je dost a pevně věřím, že i on by se ve hře alespoň na chvíli objevil.

Berte tyto informace, prosím, s nadhledem. Celou pravdu se snad dozvíme v sobotu 22.8. 2020 v 19:30 našeho času na DC Fandome.

Aktualizace

Objevily se další informace! I tentokrát ale jde o spekulace. Novinka od WB Games Montreal má být obrovskou hrou, kde se opravdu objeví Batgirl, viz text více, nicméně mají zde být i další hratelné postavy, jako Batman, Robin, Nightwing nebo Harley Quinn - tu by však měli dostat pouze hráči, kteří si hru předobjednají. Nicméně prý se dají přepínat mezi sebou stejně, jako jsme mohli trojici postav v GTA 5.

Titul by měl nést název Batman: Gotham Knights a vyjít by měl mezi roky 20212022 na PC, PS5 a XBOX.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama