Vzniká fanouškovská Minecraft adventura ze světa Harryho Pottera
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Vzniká fanouškovská Minecraft adventura ze světa Harryho Pottera

Vzniká fanouškovská Minecraft adventura ze světa Harryho Pottera

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 1. 2020 09:20

Harry Potter, obrovská komerční značka známá po celém světě, která má miliónovou komunitu. Filmů i knih je dostatek, chybí však pořádná AAA RPG hra, která by nás po dlouhých letech do Bradavic vrátila. Je až neuvěřitelné, kolik pěnez si Warner Bros Games nechává ujít, nová velká hra pro PC a konzole by šla s jistotou na odbyt.

Reklama

Harry Potter, obrovská komerční značka známá po celém světě, která má miliónovou komunitu. Filmů i knih je dostatek, chybí však pořádná AAA RPG hra, která by nás po dlouhých letech do Bradavic vrátila. Je až neuvěřitelné, kolik peněz si Warner Bros Games nechává ujít, nová velká hra pro PC a konzole by šla s jistotou na odbyt. 

Jedna taková by měla být už pár let ve vývoji, možná si dokonce vzpomenete na uniklé informace z konce roku 2018, kde se dokonce objevilo i krátké gameplay video, žádná hra ale nebyla ani po roce oznámena. 

Nicméně bychom se mohli do kouzelnické školy brzy vrátit a to díky "modifikaci" pro Minecraft, kterou už roky připravuje parta nadšenců. Nepůjde jen o mód, ale adventuru s úkoly, možnosti vývoje našich kouzel atd. Hrát bude možné solo, ale i s přáteli. Podívejte na parádní záběry. Vydání modifikace se plánuje už brzy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama