Vyzkoušeli jsme battle-royale Radical Heights od tvůrců LawBreakers
i Zdroj: Spite.cz
LawBreakers Novinka Vyzkoušeli jsme battle-royale Radical Heights od tvůrců LawBreakers

Vyzkoušeli jsme battle-royale Radical Heights od tvůrců LawBreakers

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 4. 2018 08:00

Po velkém průseru jménem LawBreakers to Boss Key studio zkouší znovu, tentokrát s battle-royale akcí. Nám to nedalo a vyzkoušeli jsme ji, náše dojmy a verdikt na ea verzi?

Reklama

Jako velcí fanoušci battle-royalu jsme museli stejně, jako ostatní vydané BR hry, vyzkoušet i čerstvé #Radical Heights od Boss Key studia (LawBreakers). Na první pohled, už při oznámení to na revoluci opravdu nevypadalo a tak jsme hru otestovali - šanci jsme tomu dali.

Výsledek? Okay, že si tvůrci přáli styl 80. let, na tom není nic špatného, jenže, to je asi tak jediné, co můžeme pochválit. Zvuky, zpracování, stav hry, efekty a vlastně vše, co hra nabízí, je absolutně mimo a tohle díru do světa neudělá. Nikomu nedoporučujeme hru instalovat, nedej bože ještě hrát. Vězte, že tohle H1Z1, Fortnite ani PUBG neohrozí a pravděpodobně brzy upadne do zapomnění stejně jako #LawBreakers

Každopádně, jde o early access verzi, vše ve hře se může časem změnit, úspět ale s takovouhle battle-royale hrou v takové konkurenci, je zkrátka nemožné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama