Vyzkoušejte si Dishonored 2 zdarma
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Vyzkoušejte si Dishonored 2 zdarma

Vyzkoušejte si Dishonored 2 zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 4. 2017 14:38

Jedna z nejlepších her minulého roku, steal akce Dishonored 2 od Arkane studia bude k vyzkoušení zdarma. I tato hra dostane, dnes stále oblíbenější "Trial", který nás pustí do tří misí. Nejedná se o demo, to už pravděpodobně vyšlo z módy. Trial je k dispozici od 6.4. 2017 na PC.

Reklama
Jedna z nejlepších her minulého roku, steal akce Dishonored 2 od Arkane studia bude k vyzkoušení zdarma. I tato hra dostane, dnes stále oblíbenější "Trial", který nás pustí do tří misí. Nejedná se o demo, to už pravděpodobně vyšlo z módy. Trial je k dispozici od 6.4. 2017 na PC i konzole.

Pokud Vám nevyšel čas či peníze pro naprosto parádní akci #Dishonored 2, tak nevadí, od 6.4. 2017 bude k dispozici trial verze, která nabídne první tři mise. Zahrát si je budeme moct jak za zestárlého Corva nebo za Emily. Vše se uloží na Vás Steam účet, takže pokud se později rozhodnete hru zakoupit, půjdete od místa, do kterého jste se dostali již v trialu. Dishonored 2 si celosvětově odneslo krásné ohodnocení 8.6 / 10, což z hry dělá jednu z nejlepších minulého roku. Co se týče recenzí na Steamu, ty jsou Velmi kladné.

Trial verze by neměla mít konec, je to náhražka za Demo, které dnes již neni v oblibě vývojářů. Teď už stačí jit na Steam a stahovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama