Bloodlines 2 Novinka Vývoj Vampire: Bloodlines 2 byl nedavno málem zrušen

Vývoj Vampire: Bloodlines 2 byl nedavno málem zrušen

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 10. 2021 16:40

Nechybělo moc a vývoj Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 byl zrušen. Na hře mělo začít pracovat nové studio.

Reklama

Už v březnu 2020 měla vyjít upíří akce Vampire: The Maquerade - Bloodlines 2 na PC, PlayStation 4 a Xbox One, bohužel však byla odložena - a o více, než jsme si možná mohli myslet. Koncem minulého roku vydavatelství Paradox oznámilo, že hra vyjde v první polovině roku 2021, nicméně ani tak se ale nestalo, proč? Gameplay záběry hráče neoslovily - po té jsme o dvojce prakticky neslyšeli, mohl za to právě negativní přístup hráčů?

Nyní už asi víme proč, vydavatelství Paradox prý nebylo dostatečně spokojené s vývojem a stavem hry Bloodlines 2, a tak došlo na stopku a ukončení spolupráce s tvůrčím celkem Hardsuit Labs. Samo vedení Paradoxu prozradilo, že nechybělo moc a vývoj byl definitivně zrušen. Na poslední chvíli se ale objevilo talentované studio, které se vývoje nově ujme. Paradox prozatím nechce prozradit o koho jde, každopádně prý za sebou má několik úspěšných her. 

Není ani známo, zda ve vývoji budou pokračovat či dojde na kompletní restart hry. Pokud by nakonec k restartu vývoje došlo, hra vyjde až za několik let, to by také znamenalo změnu platforem na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama