Vycházejí první recenze seriálu The Last of Us
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Vycházejí první recenze seriálu The Last of Us

Vycházejí první recenze seriálu The Last of Us

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 1. 2023 08:05

Někteří vyvolení již měli možnost vidět první díl ze seriálu The Last of Us. A první hodnocení? Prozatím velmi kladné.

Reklama

Už jen několik málo dnů, a široká veřejnost se dočká dlouho očekávaného seriálu podle The Last of Us. Nicméně první vyvolení již měli možnost nahlédnout na první díl a ohodnotit jej. A výsledek hodnocení v průměru? Zatím pozitivních 8.4 / 10, nechybí hodnocení 10 z 10, ale také kritičtější recenze 5 z 10 například od časopisu Slant či 6.7 z 10 od Weekly, drtivá většina však hodnotí seriál nadpůrměrně.

Co se většinou pochvaluje?

Seriál potěší jak velké fanoušky The Last of Us, tak úplné nováčky, kteří dvoudílnou sérii nehráli a neviděli ji. Celkově prý jde o velmi kvalitně vytvořenou seriálovou adaptaci a skvělý výkon herců. Někteří dokonce tvrdí, že jde o nejlepší seriál se zombíky za poslední roky, a pravděpodobně i brzké budoucnosti. 

Ačkoliv je teprve leden, například Digital Spy tvrdí, že už nyní jde o adepta na seriál roku 2023, což jsme popravdě také očekávali. Empire pak v recenzi tvrdí, že jde o nejlepší adaptaci na hru, která kdy vyšla. Co se pak týče kritiky, nedá se říct, že někteří doslova reagují negativně, jde spíše o poznámky typu "je to zbytečně uspěchané" apod.

The Last of Us (seriál) vychází 16. ledna 2023 exkluzivně na HBO Max.

 
Zdroj: metacritic
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama