Všechny DLC pro Battlefield 4 jsou zdarma
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Všechny DLC pro Battlefield 4 jsou zdarma

Všechny DLC pro Battlefield 4 jsou zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 9. 2016 11:46

Před několika týdny EA rozdávalo jeden balíček po druhym zcela zdarma. Někdo je má všechny, někdo ne. A tak teď jsou zdarma všechny naráz. Zdá se, že EA za každou cenu nechce ztratit své hráče. Stahujte zdarma DLC Dragon’s Teeth, Final Stand, Naval Strike, Second Assault a China Rising.

Reklama
Před několika týdny EA rozdávalo jeden balíček po druhym zcela zdarma. Někdo je má všechny, někdo ne. A tak teď jsou zdarma všechny naráz. Zdá se, že EA za každou cenu nechce ztratit své hráče. Stahujte zdarma DLC Dragon’s Teeth, Final Stand, Naval Strike, Second Assault a China Rising.

"S blížícím se koncem naší cesty jsme uchystali jedno velké překvapení pro všechny, kteří si před vydáním Battlefieldu 1 (21. října) chtějí ještě do sytosti užít akce v Battlefieldu 4. Od 14. do 19. září jsou všechna herní rozšíření pro BF4 k dispozici zcela zdarma. Všechna bez výjimky. K nim navíc spustíme i speciální tematické komunitní mise." Říká EA. Všechny komunitní mise poběží pouze do 16.9. 2016, tak šup! Balíčky najdete zdarma také na PS a Xbox.

Stahujte zdarma na Originu:

  
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama