Vrátí se Fortnite? Černá díra zobrazuje tajemná čísla
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Vrátí se Fortnite? Černá díra zobrazuje tajemná čísla

Vrátí se Fortnite? Černá díra zobrazuje tajemná čísla

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 10. 2019 07:26

Přesně v neděli ve 20:00 se svět Fortnite vcucnul do černé díry. Nikdo netušil co se děje, oficiální účty sociálních sítí oznámily konec hry. Do hry se nejde přihlásit, všude je mrtvo. Něco se ale objevilo.

Reklama

Včera ve 20:00 se stalo něco naprosto neočekávaného, konec 10. sezóny měl nastartovat 11. Jenže, na místo toho se celý svět Fortnite stáhl do černé díry, nikomu hra nefungovala, přihlášení nereagovalo, sociální sítě se zbravily do černé barvy s hláškou " Fortnite končí ". Nikdo do teď neví, co bude dál, na oficiálních stránkách i streamu je už skoro 12 hodin pohled na černou díru. 

11. sezóna měla přinést nové možnosti a hlavně novou mapu. Nic takového se však nestalo. Jde pouze o marketingový tah, jak na sebe upozornit? Celou rošádu Epic Games sledovalo více než 7 miliónů lidí. Každopádně se lidem podařilo něco zjistit. Oficiální stream, který na první pohled působí nevinně přeci jen něco skrývá. 

Když si černou díru přiblížíme, chvilkami uvidíme nic moc neříkající čísla. Co znamenají? Na to se lidé po celém světě pokoušejí přijít, ve streamu se zatím objevila tato čísla (11,146,15,62,87,14,106,2,150,69,146,15,36,2,176,8,160,65).

Fortnite byl zlatý důl společnosti Epic Store, hra dokonce dotovala Epic Store a jeho exkluzivní tituly, že by šlo o konec je velmi nepravděpodobné. Podle zahraničních webů se chystá 2. epizoda. My vše budeme i nadále sledovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama