Víme, kdy vyjde CS: Global Offensive
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Víme, kdy vyjde CS: Global Offensive

Víme, kdy vyjde CS: Global Offensive

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 11. 2011 18:59

19.11. 2011 Dnes se objevila velká informace na steampowered o tom, kdy vyjde otevřená BETA pro všechny, co si chtějí vyzkoušet malou online ochutnávku nového Counter Strike: Global Offensive. Více informací v článku. » Číst celý článek | Komentář

Reklama
19.11. 2011  Dnes se objevila velká informace na steampowered o tom, kdy vyjde otevřená BETA pro všechny, co si chtějí vyzkoušet malou online ochutnávku nového Counter Strike: Global Offensive. Více informací v článku.
Counter Strike Global Offensive. Další pokračování úspěšné online hry, která se hraje po celém světě. Dnes jak jsem Vám psal v náhledu byla oznámena informace o tom, kdy vlastně BETA vyjde. Měla vyjít už prvního října, nakonec ji výrobce oddálil na neznámo. Nyní ji může hrát přibližně 10.000 hráčů jako testeři chyb a vad. 
Bohužel si budeme moci vyzkoušet pouze 2 mapy a to de_dust a de_dust2. CS:GO má také vyjít i na konzole, stím ale u BETA verze nepočítejte, bude jen pro PC.
Datum, kdy se budeme moci připojit do testovací verze BETA je 30.11. 2011. Podle všeho budete muset mít klienta Steam, kde bude hra připravena k instalaci na disk. Pokud Steam ještě nemáte, můžete jej zdarma stahovat na Steampowered.com.
Víme, kdy vyjde CS: Global Offensive
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama