VIDEO: Že by první teaser trailer na Call of Duty (2017)?
i Zdroj: Spite.cz
Novinka VIDEO: Že by první teaser trailer na Call of Duty (2017)?

VIDEO: Že by první teaser trailer na Call of Duty (2017)?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

3. 1. 2017 16:00

VIDEO: Že by první teaser trailer na Call of Duty (2017)?

Reklama
Už včera jsme Vás informovali o zajímavém obrázku/přáníčku k novému roku od jednoho z tvůrců letošního roku (listopad 2017), kde se neobjevilo pouze přání, ale také zbraň, která měla něco naznačit. Stejně tak nám chce celé studio Sledgehammer Games něco naznačit tímto trailerem.

Pokud jste se báli, že bychom se v novém #Call of Duty (2017) měli podívat opět do futuristických světů ve sci-fi, tak nás pozor, svitla velká naděje, že nové COD od Sledgehammer Games, které letos vyjde se bude odehrávat v druhé světové, či Vietnamské válce. Nevidíme jiný důvod, proč by se taková zbraň v přáníčku objevila. 

A dnes tomu není jinak, Sledgehammer Games už 1.1. na svém oficiálním twitteru zveřejnili video, které mnohým nic neřekne, jenže nejde opět o malou nenápadnou upoutávku na nové Call of Duty? Dle nás na 100%, co však znamená nevíme, každopádně může jít opravdu, jen a pouze o přáníčko.

Zapomenout nesmíme ani na inzerát Activisionu z minulého roku, kdy na svých stránkách informovali o hyperrealismu, který chtějí využít v roce 2017 právě v novém Call of Duty. Že by nový engine, grafika a všechno dostalo vyšší level? Uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama