VIDEO: První trailer na battle-royale Mavericks: Proving Grounds
i Zdroj: Spite.cz
Novinka VIDEO: První trailer na battle-royale Mavericks: Proving Grounds

VIDEO: První trailer na battle-royale Mavericks: Proving Grounds

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 2. 2018 12:59

Už v září minulého roku oznámilo studio Automaton Games svou battle-royale "Project X". Dnes už víme, že šlo o Mavericks: Proving Grounds, pdoívejte na první trailer.

Reklama

Možná už jste zapomněli, přeci jen je těch oznámených battle-royale her nějak moc. "Project X" byl oznámen už v Září minulého roku, v tu dobu studio Automaton Games ukázalo jen pár screenshotů a prozradilo pár zajímavostí. Dnes už víme, že project x je #Mavericks: Proving Grounds, který se ukazuje v krátkém teaser traileru.

Připomeňme, že.... Mavericks: Proving Grounds má nabídnout dynamicky měnící se počasí, destrukci, šíření ohně, obří 12x12km svět pro až 400 hráčů na jedné mapě (PUBG - 8x8km pro 100 hráčů). Svět by měl být co se týče grafické stránky krásný a propracovaný do detailů, fungovat by měla i pokročilá fyzika, která se postará o třeba stopy v blátě (můžeme stopovat hráče) nebo krvavé stopy od postřelených hráčů. Potkat by jsme měli divokou zvěř a podobně. Vychází koncem roku 2018, na ofiko stránkách se můžete přihlásit do BETA verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama