VIDEO: První gameplay z Generation Zero
i Zdroj: Spite.cz
Generation Zero Novinka VIDEO: První gameplay z Generation Zero

VIDEO: První gameplay z Generation Zero

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 8. 2018 14:27

V červnu oznámený survival Generation Zero od Avalanche studia (tvůrci Just Cause nebo Mad Max) dostal konečně svůj první gameplay. A my musíme říct, že vypadá sakra dobře a těšíme se na další!

Reklama

Když Avalanche Studios v červnu ukázalo survival hru #Generation Zero, nevypadalo to na moc nic extra hru, každopádně gameplay předčil naše očekávání, vypadá parádně! Mimo prvních gameplay záběrů jsme se dozvěděli i další základní informace.

Hlavní nepřátelé budou roboti, od malých skrčků po pořádně velké stroje. Každý z nich však po Vás půjde a nenechá Vás napokoji. Roboti jsou "unikátní" to znamená, že pokud mu utečete, můžete ho objevit na úplně jiném místě, pořád to ale bude ten, co po Vás šel. Pokud mu ustřelíte ruku a utečete, bude si Vás pamatovat a zase ho můžete potkat klidně za hodinu za zcela jiném místě. Zničení roboti můžou posloužit jako součástky pro naše zbraně - tvůrci nedoporučují útočit se slabou zbraní, ale hledat ve světě vylepšení a až pak zaútočit.

Další skvělá zpráva - dočkáme se střídání počasí i dne a noci během hry. Teď už si ale užijte parádní gameplay, hra vychází v roce 2019.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama