VIDEO: Potoky a řeky už brzy v DAYZ
i Zdroj: Spite.cz
ECHO Novinka VIDEO: Potoky a řeky už brzy v DAYZ

VIDEO: Potoky a řeky už brzy v DAYZ

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

17. 1. 2018 15:57

DAYZ se pomalu, ale jistě chystá na přechod do BETA verze, dle slibů českého studia Bohemia Int. by k tomu mělo dojít do několika měsíců, a to včetně této novinky!

Reklama

Nejnovější zprávy #DAYZ informují o nových vodách po mapě Chernarus. Do očekávaného updatu 0.63 tvůrci přidají spousty potoků a řek. A přesně tohle v DAYZ chybělo. Potoky a řeky se do sebe budou na několika místech vléval, dle dosavadních informací by neměly být kontaminované, měli bychom se znich tedy bez problémů napít. 

A proč se takové běžné věci dočkáme až po tolika letech? Bohemka to chtěla už dřív, nedovolovaly to však zastaralé technologie a engine. Navíc tvůrci dodávají, že pokud má jít o simulátor, mělo by být běžné, aby jsme seběhli kopce a našli tam potoky. 

Těchto malých potoků najdeme spousty, většinou se vlévají do jiných potůčků, ale klidně i řek, z takových soutoků si pak můžeme udělat i záchytný bod. Potoky jsou čisté a mělké, namočit bysme si tak měli snad jen boty. 

VIDEO: Potoky a řeky už brzy v DAYZ
VIDEO: Potoky a řeky už brzy v DAYZ

Ani řeky nebudou nějak moc hluboké, přesto vás namočí podstatně více, než potoky. Tyto "řeky" najdeme v hlavních údolích Chernarusu, všechny by měly mít své jméno a když půjdete podel proudu, dovedou vás do moře. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama