VIDEO: Nový díl Call of Duty: Online
i Zdroj: Spite.cz
Novinka VIDEO: Nový díl Call of Duty: Online

VIDEO: Nový díl Call of Duty: Online

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 10. 2012 06:20

Už dříve se o tom spekulovalo, ale nedávalo se přiliž informací do světa, neboť se zdáli vážně nemožné a celkem i vtipné, že by značka Call of Duty udělala F2P hru, když i 2 roky starý díl stojí stále skoro 1.000 kč? No nic, je to tu a vyšlo také první video, které zachycuje záběry z gameplaye o délce 6. minut. Jak již bylo řečeno v náhledu, Call of Duty: Online bude zatím jen pro Čínu a jak tomu tak je bohužel "skoro" vždy, budou zde platby pro vylepšení načmž logicky Activision a výrobce chce vydělat. Dost keců, moc se toho neví, ovšem video zhlédnout můžete. Ohodnoťte video v ankětě.

Reklama

Už dříve se o tom spekulovalo, ale nedávalo se přiliž informací do světa, neboť se zdáli vážně nemožné a celkem i vtipné, že by značka Call of Duty udělala F2P hru, když i 2 roky starý díl stojí stále skoro 1.000 kč? No nic, je to tu a vyšlo také první video, které zachycuje záběry z gameplaye o délce 6. minut.
Jak již bylo řečeno v náhledu, Call of Duty: Online bude zatím jen pro Čínu a jak tomu tak je bohužel "skoro" vždy, budou zde platby pro vylepšení načmž logicky Activision a výrobce chce vydělat. Dost keců, moc se toho neví, ovšem video zhlédnout můžete. Ohodnoťte video v ankětě.

Zobrazit více novinek o   -  

Call of Duty: Online
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama