VIDEO: Naschvály v Battlefield 3
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka VIDEO: Naschvály v Battlefield 3

VIDEO: Naschvály v Battlefield 3

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 3. 2012 22:36

20.3. 2012 - Battlefield 3 je výborná hra, její multiplayer se stále drží na vyšších příčkách po celém světě. Ošem nemusíme tam potkat jen výborně naskillované hráče, ale i takové, kteří se nám za monitory smějí a dělají naschvály. » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
20.3. 2012 - Battlefield 3 je výborná hra, její multiplayer se stále drží na vyšších příčkách po celém světě. Ošem nemusíme tam potkat jen výborně naskillované hráče, ale i takové, kteří se nám za monitory smějí a dělají naschvály.
VIDEO: Naschvály v Battlefield 3

Jedno takové video pro Vás máme. Když se taková věc stane Vám, rozhodně nebudete nadšeni a budete nadávat stejně jako "spoluhráči" tohoto z videa. Zabíjet svoje hráče je proti pravidlům, ale vždy se nějaký jedinec najde. 

Stejně jako například tento. Video mě osobně velmi pobavilo, i když asi tuším jak muselo být vynervovaným spoluhráčům. Hodit C4 (bombu) na letadlo a počkat až si jej někdo vezme a odletí je sranda, ale jen pro toho, kdo naschvály dělá. U videa se prostě nejde nezasmát. A co vy, už jste narazili na takového hráče? Né jen v Battlefield 3.
VIDEO: Naschvály v Battlefield 3
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama