VIDEO: Jak šla evoluce závodní série Need for Speed
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka VIDEO: Jak šla evoluce závodní série Need for Speed

VIDEO: Jak šla evoluce závodní série Need for Speed

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 11. 2016 23:28

VIDEO: Jak šla evoluce závodní série Need for Speed

Reklama
Po prvé jsme si pro Vás připravili special, kdy každý týden pro Vás zkusíme sehnat a sepsat jeden článek, který se kompletně týká evoluce velkých herní sérií, jako je právě Need for Speed, Battlefield, Call of Duty nebo sportovní titul FIFA. Určitě i vy rádi zavzpomínáte na staré dobré díly.

První díl Need for Speed byl uveden na trh už v roce 1994, téměř za deset let vyšlo dalších několik dílů, přičemž nejvíce lidem utkvělo v hlavě Need for Speed: Underground 2, které vyšlo už v roce 2004, tedy před dlouhými dvanácti lety. Od té doby uplynula dlouhá doba a EA tak vydalo spousty dalších dílů, které už si ale bohužel tolik fanoušků nenašlo. Poslední díl vyšel na PC v roce 2016, kdy EA chtělo nastartovat novou sérii dílem, který si lidé tolik hráči. I přes to, že lidem přinesli téměř vše, co si přáli, díl neuspěl.

Co je ovšem jisté, poslední díl to rozhodně nebyl, v roce 2017 by klidně mohlo vyjít další NFS. Níže už se můžete podívat na to, jak šla evoluce legendární závodní série Need for Speed.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama