VIDEO: Film Assassin's Creed ve startovním traileru
i Zdroj: Spite.cz
Novinka VIDEO: Film Assassin's Creed ve startovním traileru

VIDEO: Film Assassin's Creed ve startovním traileru

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 12. 2016 15:08

VIDEO: Film Assassin's Creed ve startovním traileru

Reklama
Premiéra filmu Assassin's Creed je téměř za rohem a Century Fox jakožto vydavatel filmu dnes zveřejnil finální trailer, v něm neuvidíte prakticky nic nového, více méně jde o záběry, které se k nám dostaly poslední měsíce. Rozhodně to ale vypadá na pořádnou asasínskou akci!

#Film Assassin's Creed dostane svou premiéru už 21.12. 2016, bohužel ne u nás. Dočkají se pouze v Americe, Evropa, konkrétně Česká Republika by se měla dočkat také ještě letos, přesně 29.12. 2016, Velká Britálnie až po novém roce. 

Oficiální popis : Usvědčený vrah Callum Lynch (Michael Fassbender) je nedobrovolně vysvobozen z cely smrti jen proto, aby se stal součástí staletého boje mezi asasíny, templáři a španělskými inkvizitory. Jeho novým vězením se stává tajné zařízení Abstergo vybavené revoluční technologií Animus, která odhaluje v lidské DNA genetické vzpomínky a tím umožňuje vrátit se a prožít vzpomínky předků, které byly dosud ztracené v minulosti. Callum se díky Animusu propojí se svým prapředkem žijícím v Granadě a Seville v období španělské inkvizice v 15. století. Jmenuje se Aguilar de Nerha a je členem bratrstva asasínů, které už několik století vede skrytou válku s řádem templářů, svým odvěkým nepřítelem. Tajná organizace asasínů se zavázala chránit svobodnou vůli lidstva a snaží se zabránit tomu, aby se templáři s pomocí inkvizice zmocnili mocného artefaktu nazývaného Jablko Ráje. A právě tento artefakt je podle přesvědčení templářů nástrojem k ovládnutí celého světa. Zdroj: CinemArt CZ

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama