VIDEO: 30 minut z Planetside 2
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka VIDEO: 30 minut z Planetside 2

VIDEO: 30 minut z Planetside 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 3. 2012 19:48

7.3. 2012 - Ačkoliv je to hra zdarma, která bude tak i oficiálně vydána, tak vypadá stále lépe a lépe. Sehnali jsme pro Vás 30 minut ze hry Planetside 2, která vyjde již za pár týdnů. Stále se testuje ALPHA verze, ale už je skoro u konce. » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
7.3. 2012 - Ačkoliv je to hra zdarma, která bude tak i oficiálně vydána, tak vypadá stále lépe a lépe. Sehnali jsme pro Vás 30 minut ze hry Planetside 2, která vyjde již za pár týdnů. Stále se testuje ALPHA verze, ale už je skoro u konce.
VIDEO: 30 minut z Planetside 2
VIDEO: 30 minut z Planetside 2
PCGAMER dokonce označili hru jako jednu z nejlepších pro rok 2012. Hra je stále v alpha verzi, má spoustu chyb, které se teď vychytávají. Chyby jsou v texturách hry, bugujou se hrači do sebe a další. To ovšem "možná" v otevřené BETA verzi nebude. 
Planetside 2 bude podporovat i například servery 100 vs 100, což bude bezkonkurenční přestřelka. Říkáte si, že hra zdarma nemůže být skvělá a propracovaná? Tak se koukněte na videa a změníte názor a to je stále v alpha.
Hra může lehce připomínat Battlefield. Souboje ve vzduchu tomu hodně pomáhají. Ve videu můžeme vidět souboj obou světů. Bojišti a kolem Vás litají lasery od hráčů, které ani nemusíte vidět. No nebudeme to více rozebírat, stačí si pustit video a sledovat co za FREE za hru k nám míří.
VIDEO: 30 minut z Planetside 2
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama