Vedení Ubisoftu prý odsouhlasilo vývoj nového Splinter Cell
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Vedení Ubisoftu prý odsouhlasilo vývoj nového Splinter Cell

Vedení Ubisoftu prý odsouhlasilo vývoj nového Splinter Cell

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 10. 2021 18:13

Spolehlivý insider Tom Henderson se nechal slyšet, že Ubisoft pomalu startuje vývoj nového Splinter Cellu.

Reklama

Nový Splinter Cell ? To tady bylo už několikrát, prakticky od roku 2017 se objevovaly nejrůznější šance a indície, že by to tak mohlo být, vždy z toho ale nakonec sešlo. Jednou to byl podivný teaser trailer, kde se na sekundu objevil Sam Fisher (hlavní protagonista série), po druhé se objevily předobjednávky v zahraničních obchodech, pak to byla informace od samotného dabéra hlavní postavy - ten tvrdil, že nový Splinter Cell vyjde v roce 2021, jenže ten za pár týdnů končí a nic nenasvědčuje tomu, že by snad měl vyjít.

O slovo se přihlásil velmi důvěryhodný a prozatím neomylný insider Tom Henderson, který oznámil, že vedení Ubisoftu odsouhlasilo vývoj nového plnohodnotného dílu Splinter Cell. I této informaci se dá věřit, Ubisoft v minulosti několikrát ujišťoval, že na sérii nezapomněl. Osobně jen doufám, že z toho nebude kooperační slátanina. 

Pokud odstartují práce na novém Splinter Cell ještě letos a vše bude probíhat bez problémů, hry se dočkáme minimálně v roce 2024 a pravděpodobně už na konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S, a samozřejmě nesmí chybět PC verze!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama