V Red Dead Redemption 2 můžeme spatřit UFO
i Zdroj: Spite.cz
Red Dead Redemption 2 Novinka V Red Dead Redemption 2 můžeme spatřit UFO

V Red Dead Redemption 2 můžeme spatřit UFO

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 10. 2018 16:33

Rockstar Games už leta mají rádi záhady ve svých hrách, vyjimkou není ani pár dnů stará westernovka Red Dead Redemption 2, kde můžeme, pokud vše uděláme správně, spatřit opravdové UFO.

Reklama

#Red Dead Redemption 2 má jistě mnoho zajímavých míst, vyjimkou rozhodně není chatka u Hani's Bethel, kde pokud vše načasujeme a uděláme správně, spatříme UFO. Zatím není jasné, zda-li vůbec k něčemu je, každopádně, proč se najít podívat na "vlastní oči"? Nebylo by na škodu zkusit po létajícím talíři vystřelit. 

Pojďme se ale nyní mrknout na to, co pro mimořádnou podívanou udělat. Otevřete si mapu, kde najdete "Emerald Ranch ", kousek nad ním, pokud si mapu zazoomujete, najdete chatičku, označte si ji a vyražte na místo. Chatička vypadá dost strašidelně, každopádně ukrývá dopis. Dopis přečteme a vyrazíme do " Mount Shann ", kde vylezeme na vrchol hory, kde uvidíte kamenný kruh, párkrát jej oběhněte a zamiřte do chatky v " Hani's Bethel", do chaty však musíme ve chvíli, kdy je noc. Pokud jste vše udělali správně, nad chatou by se mělo zjevit UFO vyzařující ostré zelené světlo.

Pokud jste náš návod nepochopili, mrkněte na video níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama