V nové hře od Remedy bychom se mohli dočkat Alana Wakea i Jesse z Control
i Zdroj: Spite.cz
Control Novinka V nové hře od Remedy bychom se mohli dočkat Alana Wakea i Jesse z Control

V nové hře od Remedy bychom se mohli dočkat Alana Wakea i Jesse z Control

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 8. 2020 23:19

Tvůrci Alana Wakea, Control nebo Quantum Break by chtěli více spojovat své hry. Jak si to představují?

Reklama

Studio Remedy za sebou moc her nemá, ale když už nějakou po x letech vytvoří, stojí za to. Dříve připravili například skvělého Maxe Payna, stihli vytvořit ještě i druhý díl, třetí už padl do rukou Rockstar Games, kterému značka také patří. Pak přišlo na řadu Crossfire, ani to nepatří Remedy, ale Microsoftu a stejně tak Quantum Break a nedavno ještě Alan Wake. 

První pořádný nezávislý projekt bylo  Control  a rozhodně stálo za to. Šlo o naprosto perfektní příběhovou hru s možnostmi, které jen málo kdo umí nabídnout, navíc s velmi sympatickou hlavní protagonistkou  Jesse Faden. A právě do Control se už brzy podívá skrze menší DLC Alan Wake, o tom už jsme  před pár dny psali

Tím ale všechny plány Remedy teprve začínají. Ve studiu založili tzv.  Remedy Connected Universe, které se bude soustředit na světy her od Remedy. První, která by něco takového měla nabídnout se právě tvoří. Podle oficiálního vyjádření bychom se zde mohli potkat s  Alanem  (nebo lokacemi ze hry) či  Jesse  z Control. Jak hodně hry budou propojené se možná dozvíme už zítra, kdy uvidíme první gameplay z nového DLC AWE pro Control, ve kterém by se měl objevit Alan Wake.

Nicméně Remedy pracuje hned na dvou neoznámených hrách. Jedna je označena jako velká AAA hra, zatím co druhá je menším projektem. Obě poběží na skvělém Northlight   enginu, který poháněl například Control.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama