V Assassin's Creed: Origins můžeme díky loot systému získat až legendární předměty
i Zdroj: Spite.cz
Assassin's Creed: Origins Novinka V Assassin's Creed: Origins můžeme díky loot systému získat až legendární předměty

V Assassin's Creed: Origins můžeme díky loot systému získat až legendární předměty

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 10. 2017 11:41

Ubisoft jde s dobou, poslední měsíce, možná pár let zpět se do her dostala nová populární věc, tou jsou Loot boxy za in-game peníze, hráči díky nim mohou sehnat zajímavé, někdy až legendární předměty ve hře. Stejně tak to nabídne i očekávaný Assassin's Creed: Origins.

Reklama

Zahraniční Eurogamer přinesl zajímavou zprávu ze světa #Assassin's Creed: Origins. I nejnovější Origins totiž podobně jako jiné, dnes velmi populární hry AAA hry nabídne možnost zakoupení speciálního předmětu skrze in-game měnu. Takzvané "Loot Boxy" půjde nakoupit na několika místech ve hře, konkrétně je bude nabízet mladý obchodník Reda přes svoje obchůdky Nomad's Bazzar. V těchto speciálních obchodech lze zakoupit třeba za 3000 Drachma (in-game měna) Heka truhlu.

Takové Heka Truhly nikdy nevíte, co obsahují, Heka je ve staré egypštině "Magie". Podle šéfa vývoje, můžeme v těchto truhlách objevit až legendární věci, třeba zbraně, štíty nebo nějaký kus brnění. Tyto truhly lze zakoupit pouze přes herní měnu, hráče s plnými kreditními kartami tak nepotěšíme.

Každopádně věci, které Vám padnou z truhly, lze najít i ve světě, ne však jednoduše. Assassin's Creed: Origins vychází už 27.10. 2017.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama