Unikly vývojářské dokumenty studia 2K Games
i Zdroj: Spite.cz
Saints Row Novinka Unikly vývojářské dokumenty studia 2K Games

Unikly vývojářské dokumenty studia 2K Games

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

4. 6. 2021 16:04

Co chystá společnost 2K Games? Na to z malé části odpoví uniklé dokumenty. Jejich pravost potvrdil uznávaný zdroj.

Reklama

2K Games unikly tajné interní dokumenty, které prozradily, na čem aktuálně pracují jejich studia. Jde pouze o náhled na pracovní názvy a střípky informací. Že jde o pravé zprávy potvrdil uznávaný a důvěryhodný zdroj, novinář Jason Schreier z agentury Bloomberg.

Her určitě vzniká více, nicméně uniklo pár informací o těchto třech z nich.

Volt

Hangar 13 (?) Projekt Volt má vznikat ve studiu Hangar 13, které připravilo například ne zrovna kladně přijatý třetí díl MAFIA 3, nicméně reputaci si aspoň částečně spravili trilogií, hlavně MAFIA remakem. Každopádně má jít o částečné sci-fi, hra údajně vypadá jako Saints Row a Cthulhu dohromady. Zvláštní spojení, ale proč ne. Volt má být další hrou v otevřeném světě. 

 

CODA

Firaxis Games

Projekt CODA vzniká ve studiu Firaxis Games, které se postaralo o poslední moderní díly tahové strategie XCOM. Výjimkou nebude ani "Coda", i v tomto případě má jít o tahovou strategii s hrdiny "MARVEL". 

  

Wonderlands

Gearbox

Podle dokumentů se zdá, že Wonderslands bude finální názvem hry (pracovní označení je Daffodil). Na hře má pracovat studio Gearbox, které se podepsalo pod skvělou akční sérii Borderlands. A i v tomto případě má jít o Borderlands, konkrétně o spin-off série. Oznámení hry má dorazit na letošní E3 2021.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama