Unikly materiály z ještě neoznámeného Shadow of the Tomb Raider
i Zdroj: Spite.cz
Shadow of the Tomb Raider Novinka Unikly materiály z ještě neoznámeného Shadow of the Tomb Raider

Unikly materiály z ještě neoznámeného Shadow of the Tomb Raider

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 6. 2017 13:06

Ajaj, grafická společnost Takeoffla, která vyrábí loga pro herní i filmové společnosti teď asi omylem zveřejnila několik artworků z ještě neoznámeného Shadow of the Tomb Raider. Co obrázky prozradily nebo jak bude vypadat finální logo najdete už nyní v článku.

Reklama
Ajaj, grafická společnost Takeoffla, která vyrábí loga pro herní i filmové společnosti teď asi omylem zveřejnila několik artworků z ještě neoznámeného Shadow of the Tomb Raider. Co obrázky prozradily nebo jak bude vypadat finální logo najdete už nyní v článku.

První zmíňka o možném pokračování dobrodružství Lary Croft s dílem #Shadow of the Tomb Raider padla už koncem minulého roku, kdy se podařilo spatřit logo hry jednoho z vývojářů v hromadné dopravě. Bylo to 50 na 50, věříme nebo nevěříme? To byla otázka. 

Teď se však objevilo něco mnohem více důvěryhodného, společnost Takeoffla, která vytváří oficiální loga pro hry, zveřejnila, asi omylem artoworky a loga ještě z neoznámeného Shadow of the Tomb Raider. Potvrdily se tak spekulace z minulého roku.

A co by měl tenhle díl nabídnout? Podle artworků se podíváme do Mexika, v pozadí Lary se objevily Maiské pyramidy, mezi zbraněmi si všimněte například kopí, meče nebo už klasicky luku. Oficiální oznámení hry by mělo dorazit koncem roku, samotné vydání se podle oficiálních zdrojů plánuje na začátek příštího roku (Březen až Duben).

Unikly materiály z ještě neoznámeného Shadow of the Tomb Raider
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama