Unikly informace o Mafia 4?
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Unikly informace o Mafia 4?

Unikly informace o Mafia 4?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

12. 11. 2019 18:48

Několik na sobě nezávislých zdrojů přineslo zajímavé spekulace ohledně pokračování série MAFIA. Už nějakou dobu se mluví o přípravách čtvrtého dílu a nově také o remasteru dvojky.

Reklama

Že by studio Hangar 13 mělo pracovat na nové Mafii, o tom už jsme několikrát psali. Nicméně se nedavno objevily zprávy, že tvůrci nepovedené a negativně ohodnocené Mafia 3 pracují i na jiné open-world hře. Každopádně, nyní se objevily hned tři zdroje, které své informace vypsali na Reddit.

Na čtvrtém díle se údajně začalo pracovat hned po vydání posledního DLC k Mafia 3. V té době se dočkala fáze prototypu, tvůrcům se ale nelíbil a tak byl projekt stopnut a ukončen. Na řadu tak přišel nový projekt, o tom jsme psali před zhruba dvěma lety, i tentokrát mělo jít o hru s otevřeným světěm. Ani ta ale nebyla dost ambiciózní a vývoj byl ukončen. 

Na řadu opět přišly prototypy MAFIA 4. Tentokrát však údajně velmi kvalitní a inovativní. Hra dostala zelenou a mají na ní pracovat všechna dostupná studia Hangar 13 kromě té z České Republiky. Co leakeři o nové Mafii tvrdí?

Příběh MAFIA 4 se má odehrávat v roce 1970 ve Vegas. Dočkat bychom se měli nového protagonisty, zlaté éry mafiánů, obřího otevřeného světa, budování impéria, spousty nových možností a masivně přepracovaného enginu, který poháněl dvojku a trojku. Podle jednoho ze zdrojů bychom měli mít možnost zakoupit rozpadlou budovu, zreakonstuovat ji a provozovat kasíno, které by nám vydělávalo. 

MAFIA 4 by měla být oznámena příští rok s datem vydání 2021.

Mimo tohle všechno se má připravovat také remaster druhého dílu, co je na tom pravdy bychom se měli dozvědět ještě před oznámením čtvrtého dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama