Unikly informace o GTA VI, Bully 2 nebo Red Dead Redemption 2 remasteru?
i Zdroj: Spite.cz
GTA 5 Novinka Unikly informace o GTA VI, Bully 2 nebo Red Dead Redemption 2 remasteru?

Unikly informace o GTA VI, Bully 2 nebo Red Dead Redemption 2 remasteru?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 10. 2018 00:31

Na zahraničním fóru Reddit se objevila hodně zajímavá zpráva, uživatel s nickem "joebucksucks420" tvrdí, že se k němu dostaly informace o novém GTA VI, pokračování Bully nebo remasteru RDR 2 včetně dat vydání.

Reklama

Předem vás chceme upozornit, spekulace, které přinesl uživatel  joebucksucks420  na Redditu nejsou nijak ověřené a může jít o čistě vymyšlené informace.

Joe tvrdí, že se k němu dostaly zprávy ohledně připravovaného remasteru Red Dead Redemption 2, který dorazí na konzole další generace, sčímž myslím počítal každý z nás. Datum vydání se prý plánuje na rok 2020, což se zdá být důvěryhodné vzhledem k tomu, že další PlayStation i Xbox má dorazit právě ve 2020.

Zmínil se také o Bully 2, akční hře, na kterou se už zdálo Rockstar dávno zapoměl, první díl vyšel v roce 2006 na PC, Nintendo Wii, PlayStation 2 a Xbox 360. Každopádně není to tak dlouho, co se na internetu opravdu objevovaly informace o tom, že Rockstar začal plně pracovat na druhém díle. Podle "leakera" Joeho jej R* plánuje vydat v první polovině roku 2020.

Tím to však nekončí, údajně se více po vydání RDR2 začalo pracovat také na Grand Theft Auto VI, o tom prý další dva roky nebude Rockstar vůbec mluvit ani teasovat - až do vydání Bully 2. Datum vydání GTA 6 se údajně plánuje až na rok 2023 - 2024. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama