Unikl název a logo nového Call of Duty (2020)
i Zdroj: Spite.cz
 (2020) Novinka Unikl název a logo nového Call of Duty (2020)

Unikl název a logo nového Call of Duty (2020)

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 7. 2020 23:00

Zdá se, že chipsy Doritos prozradily, jak se bude jmenovat letošní díl Call of Duty.

Reklama

Kdy naposledy bylo oznámení nového Call of Duty překvapením? Téměř každý rok se s předstihem vědělo, o jaký díl půjde a často jsme mohli vidět i logo včetně data vydání dříve, než byl samotný díl vůbec oznámen. A stejně tak to bude i letos.

Že je oznámení nového Call of Duty (2020) blízko je jisté, k oznámení každoročně dochází během začátku června, nicméně kvůli pandemii COVID-19 a zrušením E3 se většina plánů, ne jen Activisionu změnily. Call of Duty bude pravděpodobně oznámeno příští měsíc během Gamescomu 2020.

Nicméně už dnes, se pravděpodobně zjistilo, o jaký díl půjde a kdy by mohl vyjít. Activision spustil spolupráci se značkou Doritos, výrobcem populárních chipsů, a zdá se, že trošku dříve, než bylo potřeba. Obaly chipsů Doritos totiž obohatilo logo Call of Duty Black Ops: Cold War. A krom loga a vlastně názvu, který potvrdil spekulace o studené válce jsme se asi dozvěděli i datum vydání. Na obalu chipsů se dočteme, že 5.10. 2020 Call of Duty spustí Double XP, vyjde snad v tento den? Více odkazuje na web www.doritos.com/callofduty, stránka je ale prozatím neveřejná.

Unikl název a logo nového Call of Duty (2020)
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama