Ukrást auto v Cyberpunk 2077 nebude vůbec jednoduché
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Ukrást auto v Cyberpunk 2077 nebude vůbec jednoduché

Ukrást auto v Cyberpunk 2077 nebude vůbec jednoduché

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 10. 2020 17:04

Ačkoliv to na první pohled od začátku vypadá jako městská akce po vzoru GTA, nebude to jako GTA.

Reklama

Tvůrčí studio CD Projekt RED teď nové záběry z Cyberpunk 2077 ukazuje poměrně často. O hře víme dost, něco prozradily informace, většinu však gameplay videa. Přeci jen jsme se ale dozvěděli tuhle "maličkost", která by mohla některé hráče zklamat, konkrétně ty, kteří by chtěli Cyberpunk 2077 hrát jako městskou akci Grand Theft Auto nebo Watch Dogs.

Ve výše zmíněných hrách není problém dělat si ve městě prakticky cokoliv. Líbí se vám támhle ten sporťák? Tak prostě jdete a ukradnete ho. Líbí se vám tamhle ta motorka nebo luxusní kára, kterou zrovna někdo řídí? Nevadí, prostě k vozidlu přijdete, řidiče odhodíte a jedete.

Takhle jednoduché to ale nějakou dobu v Cyberpunk 2077 nebude. Hra se sice tváří jako sandboxová městská hra, pořád jde ale o propracované RPG. Strom dovedností bude bohatý každým směrem a platí to i v případě krádeže aut. Ze začátku budeme fyzicky slabší, ukrást tak někomu vozidlo nebude jednoduché. To platí i v případě krádeže zaparkovaného auta nebo motorky, bude potřeba mít otevřený skill, díky kterému se naučíme vozidla krást. Jak dlouho bude takové odemykání těchto na první pohled základních prvků trvat není jasné, nicméně snad ne dlouhé hodiny.

Cyberpunk 2077 vychází na PC, PS4 a XONE už 19.11. 2020 včetně českých titulek. Hru si můžete objednat na JRC.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama