Ubisoft zažaloval skupinu vytvářející DDoS útoky
i Zdroj: Spite.cz
FIFA 20 Novinka Ubisoft zažaloval skupinu vytvářející DDoS útoky

Ubisoft zažaloval skupinu vytvářející DDoS útoky

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

20. 1. 2020 11:36

Ubisoftu došla trpělivost, i přes opatření, které si franouzská společnost pořídila, známá hackerská skupina SNG.ONE pravidelně narušuje multiplayerové hry nejrůznějších společností, včetně populární online střílečky Rainbow Six: Siege.

Reklama

Ubisoftu došla trpělivost, i přes opatření, které si franouzská společnost pořídila, známá hackerská skupina SNG.ONE pravidelně narušuje multiplayerové hry nejrůznějších společností, včetně populární online střílečky Rainbow Six: Siege. Narušuje je tím nejotravnějším způsobem, bohužel populárními DDoS útoky, kterými buď vyřadí servery a hra na nějakou dobu spadne nebo servery začnou lagovat takovým způsobem, že je tak tak či onak stejně nehratelná.

Ubisoft zuří a připravuje velkou žalobu. 

Webové stránky SNG.ONE DDoS útoky prodávají, taková služba stojí 150 až 500€, platí se však pouze anonyminí virtuální měnou Bitcoin. Nicméně podle stránek sng.one si můžete pořídit něco jako ochranu svého PC a serverů, k DDoS útokům na velké společnosti by nemělo docházet. Každopádně profíkům z Ubisoftu se podařilo najít soubory pod názvem r6s.support. Zákazníci si však mohli vybrat i z dalších cílů, píše se o FIFA 20, Fortnite nebo Call of Duty.

Ubisoft chce neznámou částku na uhrazení škod. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama