Ubisoft se nevykašlal pouze na českou lokalizaci. Ostrouhají také Italští hráči
i Zdroj: Spite.cz
Far Cry 6 Novinka Ubisoft se nevykašlal pouze na českou lokalizaci. Ostrouhají také Italští hráči

Ubisoft se nevykašlal pouze na českou lokalizaci. Ostrouhají také Italští hráči

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

26. 7. 2020 00:57

Čeští hráči pěkně zuřili, když se Ubisoft vykašlal na českou lokalizaci nových her. Stejně tak to mají Italové.

Reklama

Když Ubisoft představoval a spustil předobjednávky Assassin's Creed Valhalla, všimli jsme si jedné zásadní věci. V oficiálním obchodě chyběla vůbec poprvé za poslední roky zmíňka o české lokalizaci, konkrétně o českých titulkách ve hře. Mohlo jít o chybu při editaci, nicméně později vyšlo oficiálně najevo, že Ubisoft šetří promrhané peníze a vyškrtl tak českou lokalizaci ze svých plánů. Později se mimochodem přišlo na to, že nepůjde pouze o Valhalla, ale i další velké hry s výjimkou Gods & Monsters, tam budou a to z jediného důvodu. Hra již měla vyjít a byla připravena, nakonec ji ale Ubisoft odložil.

Českých titulek se nedočkají ani další, u nás velmi populární hry, jako Watch Dogs Legion, Far Cry 6 a pravděpodobně také Rainbow Six: Quarantine či Skull & Bones.

Nicméně vyšlo najevo, že Ubisoft se nerozhodl ušetřit možná statisíce, pouze na českých titulkách, "lehce" ostrouhají také Italové. Ti byli až do dnes zvyklí kromě titulek také na Italský dabing, ten však byl vyškrtnut a Itálie zuří. Mohou tak být vděční alespoň za titulky, které jsou v takto obřích hrách velmi důležité. Italové se nedočkají dabingu ani v dalších velkých hrách stejně, jako my.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama