Ubisoft prý plánuje oznámení Rainbow Six: Quarantine
i Zdroj: Spite.cz
Watch Dogs: Legion Novinka Ubisoft prý plánuje oznámení Rainbow Six: Quarantine

Ubisoft prý plánuje oznámení Rainbow Six: Quarantine

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

7. 6. 2019 16:34

Ubisoft prý už na E3 2019 představí mimo jiné, Rainbow Six: Quarantine. Že by jedna ze tří AAA her, které plánují vydat do března 2020? Pravděpodobně ano, detaily ve článku.

Reklama

Vystoupení Ubisoftu na E3 2019 by letos mohlo být opravdu zajímavé, neuvidíme zde ani Beyond Good & Evil 2 ani Skull & Bones, mělo se za to, že výstava francouzského giganta bude "slabší" než v minulých letech. Ale asi nebude...

E3 ještě ani nezačalo a na internetu se objevily hned tři hry, které má Ubisoft oznámit. Tou první je akčně sportovní bruslařská hra Roller Champions, Watch Dogs: Legion (již oznámeno) a nově se do seznamu přidal, nečekaně díl Rainbow Six: Quarantine. Je to sotva týden, co se tvůrci Rainbow Six nechali slyšet, že nemáme možná roky čekat pokračování Siege, což je multiplayerový titul, řeč nebyla o tom, že bychom neměli čekat ŽÁDNÉHO Rainbow Six. 

O Rainbow Six: Quarantine jsme se toho moc nedozvěděli, server Kotaku přišel s informací o singleplayerovém/kooperačním díle. Vše by se překvapivě mělo odehrávat ve vesmíru, že by sci-fi? Že by jedna z AAA her, které se dočkáme do Března 2020?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama