Ubisoft plánuje vydat do Března 2020 až 4 AAA hry
i Zdroj: Spite.cz
Far Cry: New Dawn Novinka Ubisoft plánuje vydat do Března 2020 až 4 AAA hry

Ubisoft plánuje vydat do Března 2020 až 4 AAA hry

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 2. 2019 16:07

Máte rádi společnost Ubisoft nebo alespoň nějakou z jejich herních sérií? Potom se v následujícím roce máte co na těšit. Ubisoft plánuje vydat tři až čtyři hry do Března 2020, jaké? Máme pár tipů.

Reklama

Francouzský gigant Ubisoft právě prozradil, že od Dubna 2019 vydá až čtyři AAA hry do Března 2020, což znamená přibližně za rok. Pokud se podíváme na oficiálně oznámené hry Ubisoftu, můžeme vidět hned několik rozdělaných titulů, všechny ale nelze označit jako Áčkové hry. Ubi právě pracuje na ..

 
 
Jaké z těchto her lze počítat jako AAA hry? Určitě The Division 2, které má už dnes více předobjednávek, než měl první díl a to i přes to, že vyjde na kontroverzním Epic Store. Druhou ačkovou hrou by určitě mohlo být Beyond Good & Evil 2 a Skull & Bones. To jsou tři ze čtyř. Propočty však říkají, že Beyond Good & Evil 2 vyjde mnohem později. Je tu tedy místo na další dvě hry, a my máme dva typy. Jednou z nich by klidně mohlo být Watch Dogs 3 a dlouho očekávaný Splinter Cell. Zda-li jsou naše odhady správné se uvidí pravděpodobně až na E3 2019. 
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama