Far Cry 6 Novinka Ubisoft láká na svoji E3 2021 konferenci

Ubisoft láká na svoji E3 2021 konferenci

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

5. 6. 2021 14:49

Společnost Ubisoft je jednou z nejsledovanějších a nejočekávanějších každý rok. I tentokrát má co ukázat. Na co určitě dojde?

Reklama

Jestli se na někoho každoročně těšíme, je to Ubisoft na E3. Rok co rok přináší kromě již zaběhlých úspěšných značek zbrusu nové hry a vždy je se na co těšit. I tentokrát máme seznam titulů, které bysme rádi viděli, každopádně - uvidíme je? Pravděpodobně ne, nicméně Ubisoft v teaseru prozradil, co určitě uvidíme!

Hráči se mohou těšit na dlouho očekávané gameplay záběry z Far Cry 6, odhalení  Rainbow Six: Quarantine. Video potvrzuje také adrenalinový titul  Riders Republic.

Ukázat pouze tuto trojici her by byla opravdu slabota, ačkoliv jde o skvělé série, my čekáme víc. Osobně bohužel nepočítám s pirátskou hrou Skull & Bones, ovšem rád bych viděl roky oznámenou hru AVATAR či celkem zapomenuté Beyond Good & Evil 2 (poslední záběry ve 2018). Kromě toho má Ubisoft pracovat i na open-world hře TRON a nemá být daleko od vydání. To už neplatí pro chystanou Star Wars hru, ta je roky daleko (údajně 2023 - 2025).

A na jakou hru od Ubisoftu se nejvíce těšíte vy?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama