Tvůrci Fortnite zažalovali jednoho ze zaměstnanců kvůli úmyslnému prozrazování informací o Kapitole 2
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Tvůrci Fortnite zažalovali jednoho ze zaměstnanců kvůli úmyslnému prozrazování informací o Kapitole 2

Tvůrci Fortnite zažalovali jednoho ze zaměstnanců kvůli úmyslnému prozrazování informací o Kapitole 2

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 10. 2019 12:58

Epic Games řeší hodně nepříjemný problém. Jeden ze zaměstnanců a vývojářů Fortnite, prozrazoval informace o druhé kapitole ještě před oznámením, co vlastně bude dál.

Reklama

Určitě si všichni vzpomenete na "konec" Fortnite, nebo-li konec první kapitoly. Hru vcucla černá díra a nikdo nevěděl, co bude dál. Až na samozřejmě pár zaměstnanců Epic Games, kteří pečlivě pracovali na pokračování. 

Ronald Sykes, jeden z ex-tvůrců Fortnite ještě před oznámením Fortnite: Chapter 2 prozrazoval veřejnosti co se chystá ještě v době, kdy všichni nekonečně dlouhou dobu sledovali černou díru. Epic Games se rozhodlo pro zažalování a podání trestního oznámení. Zkazil prý překvapení a práci celé společnosti, přípravy prý trvaly měsíce.

Všichni zaměstnanci se samozřejmě podepsali pod mlčenlivost, všechny informace, které se dostanou ven ještě před oznámením či vydáním mohou celou společnost poškodit a to jak ze stránky důvěryhodnosti, tak finančně. Ronald tak čelí obvinění, Epic Games mu v tuto chvíli vyčísluje škody, které pravděpodobně bude muset uhradit. Celý případ budeme nadále sledovat.

Zdroj: Polygon

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama