Tvůrci Alan Wake pracují na 4 projektech
i Zdroj: Spite.cz
Alan Wake 2 Novinka Tvůrci Alan Wake pracují na 4 projektech

Tvůrci Alan Wake pracují na 4 projektech

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

14. 8. 2019 12:53

Studio Remedy, malé a nenápadné, přesto velmi kvalitní. Má za sebou hned několik úspěšných her a díky nové finanční tiskovce jsme se dozvěděli o dalších připravovaných projektech.

Reklama

Remedy nám v minulosti připravilo úžasné hry jako Max Payne 2, Alan Wake nebo Quantum Break. Na čem ale pracují v současnosti? Velká část fanoušků by ráda viděla pokračování spisovatele Alana Wakea. Na tom se ale nepracuje, proč, to až na konci článku. 

Remedy aktuálně pracuje na čytřech projektech. Finanční tisková zpráva mluví o spolupráci na singleplayerové části Crossfire X  což víme od oznámení z E3 2019. Další hrou je blížící se akční hra Control, připomínající Quantum Break a neoznámený multiplayerový titul označený jako Vinguard. Čtvrtý projekt je prozatím tajný, co je ale jisté, nejde o Alan Wake 2.

Ptáte se, proč se na pokračování Alana nepracuje? Dlouhá léta to nebylo možné, značka Alan Wake patřila od vydání prvního dílu (2010) Microsoftu, ten ji však Remedy teprve nedavno vrátil. I tak si ale na pokračování nějakou dobu počkáme. Tvůrci tvrdí, že na Alana jsou potřeba hodně vysoké finance, které aktuálně nejsou. Hráči jsou dle jejich slov náročnější a vývoj dvojky bude náročný a dlouhý. Přesto se netají svou láskou k této hře.

Pokud Vám stejně, jako nám Alan Wake chybí, těšit se můžete na TV seriál, na kterém Remedy spolupracuje. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama