Tvůrce hry Dreams by rád viděl hru i na PC
i Zdroj: Spite.cz
Dreams Novinka Tvůrce hry Dreams by rád viděl hru i na PC

Tvůrce hry Dreams by rád viděl hru i na PC

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 2. 2020 19:41

Úžasný projekt Dreams od Media Molecule je bohužel od začátku pouze PlayStation 4 "hrou". Což je vzhledem k možnostem obrovská škoda. Hráči si v Dreams totiž mohou vytvořit díky jednoduchým nástrojům úžasné projekty a hry.

Reklama

Úžasný projekt Dreams od Media Molecule je bohužel od začátku pouze PlayStation 4 "hrou". Což je vzhledem k možnostem obrovská škoda. Hráči si v Dreams totiž mohou vytvořit díky jednoduchým nástrojům úžasné projekty a hry. Nedavno jsme Vám ukazovali třeba věrné kopie her jako P.T., Fallout 4 nebo Dead Space. Vznikají i nejrůznější, originální závodní hry či plošinovky. Ty můžou hráči sdílet s kamarády a navzájem zkoušet, co vytvořili.

Nedavno se na internetu šířila informace o tom, že by se mimo jiných, mohlo Dreams už brzy objevit také na PC, nic však nebylo oficiálně potvrzeno. Nicméně nyní je ještě větší šance a to díky vyjádření samotného tvůrce této epické hry. 

Aktuálně se soustředíme pouze na PS4, nicméně nechceme se omezovat cyklem PS4 a rádi bychom viděli Dreams i na dalších platformách. V plánu je PS5 verze. Dreams bych na PC viděl rád, takové rozhodnutí je ale na Sony.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama