Trilogie The Witcher se prodalo přes 50 milionu kopií
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Trilogie The Witcher se prodalo přes 50 milionu kopií

Trilogie The Witcher se prodalo přes 50 milionu kopií

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

29. 5. 2020 12:20

CD Projekt RED může oslavit hodně slušný milník. Série The Witcher je obrovsky populární.

Reklama

Finanční výsledky polského studia CD Projekt RED ukázaly dosažený obrovský milník v prodeji série The Witcher. Tvůrcům populární trilogie se podařilo prodat úžasných 50 mimionů kopií. 

The Witcher 1 vyšel v roce 2007, o pouhé čtyři roky pak následoval druhý, úspěšnější díl. Za další čtyři roky (2015) pak vyšel The Witcher 3, který dokonale ukončil trilogii v hlavní roli s Geraltem. 

Ještě v roce 2019 se veřejně psalo o dosaženém milníku 40 milionů kopií série, což dnes dokázalo, že i po tolika letech od vydání je série The Witcher velmi populární. Jak se ale přepokládalo, prodeji v posledích měsících pomohl hlavně seriál The Witcher, který připravil Netflix. Aktuálně se začíná s natáčením další série, ta by měla oddebutovat v roce 2021.

Pokud se těšíte na další díl série, ten je hodně daleko, CD Projekt RED aktuálně maká na vysoce očekávaném Cyberpunk 2077. Po té by mohl pomalu vznikat další díl, ovšem nikoliv s hlavním protagonistou Geraltem, podle posledního oficiálního vyjádření bychom se mohli chopit role Ciri.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama