TrackMania (2020) dostane tři edice, jedna bude zdarma
i Zdroj: Spite.cz
Trackmania Novinka TrackMania (2020) dostane tři edice, jedna bude zdarma

TrackMania (2020) dostane tři edice, jedna bude zdarma

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

28. 5. 2020 20:03

Jedna ze tří plánovaných verzí bude free-to-play, nicméně bude toho dost chybět.

Reklama

Nedavno oznámené závody TrackMania (Remake Nations) vyjdou už 1.7. 2020. Ubisoft Nadeo dnes oznámilo hned tři edice hry. U žádná verze nejde o přepálenou cenu, nýbrž spíše symbolickou. Nechybí ani verze zdarma, ta je určena spíše hráčům, kteří s TrackMania (2020) nemají žádné velké plány a občas si budou chtít zazávodit. Pojďme to omrknout detailněji.

Free-to-Play

Verze free-to-play bude samozřejmě zcela zdarma, nicméně bude silně ořezaná, chybět ji bude možná to nejlepší, co mě osobně na TrackMania Nations nejvíce bavilo. A to je editor map, člověk si s editorem vyhrál i hodiny, jinak by tomu nebylo ani tentokrát, ještě, když má remake dostat více stavebních možností. Verze zdarma zahrnuje 25 tratí a každý týden nové kampaně přímo od vývojářů. Chybět nebude možnost sbírat medajle nebo sledovat své umístění v žebříčku.

Standardní edice

Kromě všeho, co zahrnuje už verze zdarma, se hráči ve standardní edici dočkají editoru a hodnocení tratí i dalších hráčů. Tuto edici je možné koupit za 9.99€ na rok.

Klubová edice

Kromě zmíněného obsahu výše se hráči za 29.99€ nebo za 59.99€ na rok dočkají dalších výhod. Například dostaneme možnost vytvářet vlastní soutěže, taková možnost se hodí především hráčům s velkou komunitou fanoušků, jakou jsou streameři a další. Těšit se můžete i na zakládání nebo přidání se do klubů (clanů). Klubová edice zahrnuje také možnosti měnit si skiny formulky nebo zúčastnit se Trackmania Grand League, kde lze vyhrát skvělé ceny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama