The Lord of the Rings: Gollum bez české lokalizace?
i Zdroj: Spite.cz
The Lord of the Rings: Gollum Novinka The Lord of the Rings: Gollum bez české lokalizace?

The Lord of the Rings: Gollum bez české lokalizace?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

8. 2. 2021 13:17

Kontaktovali jsme vývojáře z Daedalic Entertainment s otázkou, zda-li se chystá i česká lokalizace ve hře. Odpověď přišla celkem....

Reklama

Jednou z nejočekávanějších her letošního roku byla bezesporu příběhová RPG hra The Lord of the Rings: Gollum, kde jak již napovídá název, se ujmeme role problémového Glůma, který trpí poruchou rozdvojené osobnosti. Navštívíme všechna známá místa ve velkém otevřeném světě. 

Před pár týdny však došlo k odkladu a ne nějak krátkému, studio Deadalic hru odložilo rovnou až do roku 2022. 

My studio v tu dobu kontaktovali a zeptali se na jednu zásadní věc. Chystá se česká lokalizace? Ta bude vzhledem k dlouhé dějové lince a několika důležitým rozhodnutím ve hře velmi důležitá, tedy hlavně pro hráče, kteří v anglickém jazyce nejsou pokročilí. Glům jak jsme již psali, bude problémový a často nastane situace, kdy budeme muset udělat rychlé rozhodnutí v tom, jak pokračovat. 

Odpověď studia přišla dnes a bohužel, české hráče nepotěší. I když není vše ztraceno, je více než pravděpodobné, že čeština nebude a spolehnout se budeme muset na fanoušky a dodatečný překlad. 

"Pro hru máme základní seznam jazyků (čeština se do něj nevešla). Seznam se ale může v následujících měsících rozrůstat a měnit. Proto jedinou odpovědí je "možná bude"." The Lord of the Rings: Gollum vyjde nejdříve za rok, času na český překlad je více než dost. My situaci ohledně hry budeme sledovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama