The Game Awards 2018: Na co se můžeme těšit
i Zdroj: Spite.cz
Ancestors: The Humankind Odyssey Novinka The Game Awards 2018: Na co se můžeme těšit

The Game Awards 2018: Na co se můžeme těšit

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

6. 12. 2018 11:58

Poslední velká herní událost tohoto roku, The Game Awards 2018 začne už přibližně za 15 hodin, tedy po dnešní půlnoci ve 2:30, na co se můžeme těšit a co se zde určitě neobjeví? Mrkněte na to.

Reklama

V tomto článku se objeví jak oficiálně potvrzené, tak spekulované hry, na co se můžeme a určitě nemůžeme těšit? 

V první řadě se pojďme podívat na oficiálně oznámené hry. Na TGA 2018 by se rozhodně mělo objevit nové vesmírné RPG od studia Obsidian, které čerstvě patří pod Microsoft Studios. Další hou je nové Far Cry, Ubisoft na svých stránkách infomuje, že se podíváme do post-apokalyptické Montany (tu můžeme znát z Far Cry 5). Další hrou je akční adventura Ancestors: The Humankind Odyssey od původního tvůrce Assassin's Creed. 

Teď se pojďme podívat na seznam her, které se možná, objeví na TGA. Mluví se o Alien: Blackout a AVATAR: Pandora Rising od 20th Century Fox, Borderlands 3, The Avenger, Splinter Cell, Dragon Age a The Legend of Zelda: Skyward Sword.

Jsou tu však bohužel i oficiálně potvrzené tituly, které se určitě na TGA neobjeví. Mezi ty patří Cyberpunk 2077, The Last of Us 2 nebo nová hra od Rocksteady.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama