Tento víkend zdarma na UPLAY: The Division
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Tento víkend zdarma na UPLAY: The Division

Tento víkend zdarma na UPLAY: The Division

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

15. 12. 2016 18:01

Tento víkend zdarma na UPLAY: The Division

Reklama
Ač většinou tyhle články patří Steamu, tentokrát překvapil Ubisoft. Tento víkend si každý, kdo se přihlásí do Uplay klientu může stáhnout a zdarma hrát online střílečku z třetí osoby, Tom Clancy's The Division, které vyšlo letos v Dubnu. Hrát už můžete pravděpodobně nyní. 

Většinou vidíme veškeré hry zdarma pro víkendy na Steamu, tentokrát si ale vlastní akci připravil sám Ubisoft se svým Uplay. Od dnešního dne až do neděle 18.12. 2016 můžete hrát #The Division ze série Tom Clancy's zcela zdarma. Nečekejte ale zpřístupnění posledního DLC Survival, k dispozici je vše, krome DLC, které vyšly.

The Division rozhodně doporučujeme, jde o pořádnou akční hru, které jsme udělili krásných 8 / 10, nyní po všech opravách a úpravách by jsme rozhodně zvedli na 9 / 10. 

Pokud ještě Uplay nemáte, nevadí, stačí zajít na oficiální stránky hry, zaregistrovat se popřípadě přihlásit k Ubisoft účtu a začít stahovat. Veškerý nahraný postup ve hře se Vám uloží na účet, pokud se tedy pak rozhodnete hru koupit, zůstane Vám úrvně i veškeré vybavení a postup ve hře.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama