Tencent investuje do dalších studií, tentokrát do Yager
i Zdroj: Spite.cz
Dead Island 2 Novinka Tencent investuje do dalších studií, tentokrát do Yager

Tencent investuje do dalších studií, tentokrát do Yager

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 2. 2020 13:39

Čínský gigant Tencent opět investoval velkou částku do dalšího studia, tentokrát se příjemné sumy dočkalo překvapivě studio Yager Development, které toho v minulosti příliš nepředvedlo.

Reklama

Čínský gigant Tencent opět investoval velkou částku do dalšího studia, tentokrát se příjemné sumy dočkalo překvapivě studio Yager Development, které toho v minulosti příliš nepředvedlo. Hráči si možná vzpomenou na hodně starou hru Yager ještě na původní XBOX nebo na nedokončený Dead Island 2, kde v průběhu vývoje dostali padáka kvůli nedostatečné kvalitě. Co se ale musí nechat, přeci jen vytvořili jednu super hru a to Spec Ops: The Line (2012), jenže ta už je také za zenitem. V roce 2017 pak vyšlo průměrné MMO Dreadnought.

Studio YAGER aktuálně pracuje na free-to-play hře The Cycle, která nedavno zmizela ze Steamu a je exkluzivitou Epic Storu.

A co že YAGER Development plánuje udělat s investicí? Část půjde na podporu a další obsah pro nové The Cycle, zbytek financí půjde do nových projektů. My doufáme, že se studio konečně předvede a ukáže něco pořádného.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama