Teasuje Crytek nový díl Crysis?
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Teasuje Crytek nový díl Crysis?

Teasuje Crytek nový díl Crysis?

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

31. 8. 2019 15:44

Jak že dlouho čekáme na další díl Crysis? Za měsíc to bude šest let od parádního třetího dílu. Za tu dobu uplynula dlouhá doba, přesto hráči neustále volají po Crysis 4. Že by Crytek teasoval další díl?

Reklama

Crysis patří rozhodně mezi nejlepší a nejoblíbenější FPS sci-fi hry vůbec. První, revoluční díl vyšel už v roce 2007, i dnes jde o graficky skvotnou hru. Po ne moc úspěšném vydání Crysis 3 v roce 2013 jsme však dalšího pokračování bohužel nedočkali. Mohly za to prodeje pod očekávání. EA tak další díl nezainvestovalo.

Za posledních šest let studio Crytek vydalo hned několik her, velký úspěch ale neměly. Hráči tak neustále volají po čtvrtém díle Crysis. Bude? My doufáme, že ano! 

Crytek, který připravuje a využívá svůj CryEngine vydal nový trailer, kde ukazuje krásy svého motoru ve verzi 5.6. Video demonstruje hned několik her. Například skvělou multiplayerovou FPS akci Hunt: Showdown, ke kterému přiložil i logo hry. Následuje pohled na nově zpracované efekty a v poslední řadě na něco, co by klidně mohl být teaser na Crysis 4. Několika sekundové záběry z džungle a pláže nakonec doplní (2:57) jasně zvuková stopa nano-obleku včetně hlasu známého právě z Crysis!

Chce tím Crytek provokovat nebo jde opravdu o teaser na další díl?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama