Takhle by mohl vypadat Superman / Iron-man na Unreal Engine 5
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Takhle by mohl vypadat Superman / Iron-man na Unreal Engine 5

Takhle by mohl vypadat Superman / Iron-man na Unreal Engine 5

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

11. 4. 2022 10:55

Je to pár dnů, co Epic Games vydal plnou verzi revolučního Unreal Engine 5. Vývojáři se tak na plno pustili do testování a zkoušejí nejrůznější modifikace, ke které dokonale poslouží například vytvořené město pro demoverzi The Matrix Awakens. Detailně a foto-realisticky vytvořené město posloužilo i umělci Volod, který ukázal, jak by mohla vypada třeba hra se Supermanem či Iron-manem. Škoda, že jsme se těchto her ještě pořádně nedočkali, jistě by na to kvalitní vývojářská studia byla, a k tomu Unreal Engine 5?

Reklama

Je to pár dnů, co Epic Games vydal plnou verzi revolučního Unreal Engine 5. Vývojáři se tak na plno pustili do testování a zkoušejí nejrůznější modifikace, ke které dokonale poslouží například vytvořené město pro demoverzi The Matrix Awakens. Detailně a foto-realisticky vytvořené město posloužilo i umělci Volod, který ukázal, jak by mohla vypada třeba hra se Supermanem či Iron-manem.

Škoda, že jsme se těchto her ještě pořádně nedočkali, jistě by na to kvalitní vývojářská studia byla, a k tomu Unreal Engine 5?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama