Take-Two zakládá divizi Private Division, ta se postará o vydání nadějných indie her
i Zdroj: Spite.cz
Ancestors: The Humankind Odyssey Novinka Take-Two zakládá divizi Private Division, ta se postará o vydání nadějných indie her

Take-Two zakládá divizi Private Division, ta se postará o vydání nadějných indie her

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

18. 12. 2017 15:44

Společnost Take-Two (majitel značky Grand Theft Auto) založila herní divizi, která se postará o vydání nadějných her od nezvislých vývojářů. Více v článku.

Reklama

Velká vydavatelská společnost Take-Two (T2), pod kterou patří značky jako Grand Theft Auto, Red Dead Redemption a hry od 2K právě oznámila a představila novou herní divizi Private Division, kterou dávali dohromady poslední dva roky. Skládá se z velmi úspěšných a ostřílených lidí.

Jejich cílem bude přinášet a pomáhat nadějným hrám nezávislých vývojářů. A že nepůjde o neznámá studia dokazují první partnerství. Například ve spolupráci s Obsidian oznámili velké RPG hře, na které pracují ex-tvůrci Falloutu. Mezi další patří třeba studio Panache Digital Studios, které pracuje na  Ancestors: The Humankind Odyssey, které sice bylo oznámeno před mnoha lety, do dnes o něm ale nevíme zhola nic, na hře pracují ex-tvůrci Assassin's Creed.

Na seznamu jsou i další dodnes neoznámené hry, o kterých se snad brzy dozvíme více, prvních her bychom se měli dočkat někdy v roce 2019. My držíme novému vydavatelství palce. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama