Světová novinka: Warface - bude to skvělé !
i Zdroj: Spite.cz
Battlefield 7 Novinka Světová novinka: Warface - bude to skvělé !

Světová novinka: Warface - bude to skvělé !

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

23. 2. 2013 15:19

9.3. 2012 - Novinka Warface byla hodně velkým objevem. Ptáte se proč? To Vám povíme v pokračování. Prozačátek, koukněte se na skvělý gameplay trailer, jaký engine nás čeká a ta nejlepší informace? Ha to v novince ! » Číst celý článek | Komentář | Autor: Jakub Hergesell

Reklama
9.3. 2012 - Novinka Warface byla hodně velkým objevem. Ptáte se proč? To Vám povíme v pokračování. Prozačátek, koukněte se na skvělý gameplay trailer, jaký engine nás čeká a ta nejlepší informace? Ha to v novince !
Světová novinka: Warface - bude to skvělé !
Světová novinka: Warface - bude to skvělé !
O co vlastně půjde:
Rozhodně nepůjde o nic, co by fanoušci akčních FPS her neznali. Klasická střílečka, jako například Battlefield, Call of Duty nebo Crysis. Opět válečná akční střílečka, nic originálního, v čem ale hra bude rozhodně bez konkurence se dozvíte níže.
Grafika a engine:
Zde asi půjde o to rozhodující a dozvíte se první ze dvou úžasných zpráv. Ano, hra nebude asi ničím originální, ale bude vlastnit CryEngine 3. Je to nejlepší engine, který dnešní hry můžou vlastnit. CryEngine byl sám o sobě skvělý vždy, i jeho druhé vydání se stále používá u her a dokonce i u těch, co teprve vyjdou nebo jsou plánovány.
Cena a jeho vydání:

 

To je ta druhá a asi nejlepší zpráva. Hra bude oficiálně vydána úplně zdarma. Už jste viděli hru, která může konkurovat nejlepším hrám světa a je zdarma? Já tedy ne, samozřejmě myslím akční FPS hru na úrovni. Ještě když obsahuje CryEngine 3.
Vydání ALPHA a BETA verze:
Alpha verze je pouze pro dlouhodobě registrované uživatele na oficiálním webu WarFace. Výrobce, tedy Crytek (tvůrce Crysis dílů) rozesílá náhodně klíče registrovaným uživatelům. Ovšem nastane i den, kdy bude otevřená BETA verze a budou se moci zapojit všichni, ale opět se budete muset registrovat na www.Farface.com.
Světová novinka: Warface - bude to skvělé !
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama