Studio Hangar 13 údajně pracuje na fantasy hře v otevřeném světě
i Zdroj: Spite.cz
Novinka Studio Hangar 13 údajně pracuje na fantasy hře v otevřeném světě

Studio Hangar 13 údajně pracuje na fantasy hře v otevřeném světě

Jakub Hergesell

Jakub Hergesell

19. 1. 2021 11:21

Studio Hangar 13 údajně pracuje na open-world fantasy hře, naznačují to nové inzeráty. Co se chystá?

Reklama

Americké studio Hangar 13, které se stále skládá z mnoha českých vývojářů je stále relativně nové a ve svém složení nepřineslo mnoho her, a když, šlo o velkou komunitní kritiku. První hrou tohoto studia byla MAFIA 3 v roce 2016, ačkoliv nejde o úplně špatnou hru, s prvním legendárním a druhým dílem nemá téměř nic společného, všechny mise jsou si velmi podobné, to samé platí u vedlejších aktivit, zkrátka vždy dopředu víte, co se bude dít.

Před pár měsíci nám studio přineslo MAFIA 1 v Definitivní edici, kdy šlo o remake první MAFIA. Ten už dopadl velmi dobře. 

Dlouho se předpokládalo, že by Hangar 13 mělo pracovat na dalším díle MAFIA. To bylo samotnými tvůrci vyvráceno, co se tedy chystá? Podle oficiálních inzerátů, kde se hledají další vývojáři to vypadá, že studio pracuje na velké multiplayerové AAA sci-fi / fantasy hře v otevřeném světě. Zda-li půjde o MMO nebo je akční hru s kooperací v tuto chvíli není možné zjistit. Nicméně jeden z inzerátů hledá vývojáře, který vytvoří jak lidské postavy, tak nelidské

Na čem se pracuje bychom mohli klidně zjistit už letos, příležitostí k oznámení hry bude dost

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama